Hoe werkt Blitse Haartjes

Thuiskapper:

  • Graag kom ik als thuiskapper bij u aan huis.

Bij de opvang van uw kind:

  • Op de opvanglocatie van uw kind(eren) zal onder aandacht worden gebracht welke dagen ik er ben.
  • U kunt uw kind(eren) telefonisch, whatsApp of per mail aanmelden. Wilt u alle gegevens vermelden die voor mij belangrijk zijn om te weten; naam, leeftijd van uw kind en de kinderopvang locatie? U geeft bij het aanmelden het gewenste kapsel aan. Dmv een omschrijving of foto toe te sturen van het gewenste model of in een envelop aan de pedagogisch medewerker te geven. Geef altijd uw telefoonnummer en/of e-mail adres door, mocht er een vraag van mijn kant zijn.
  • De kosten voor een knipbeurt zijn v.a. €12,50 – inclusief styling, zoals mooie vlecht of gelcoupe. Betaling kan;
  1. Contant middels een envelop met daarop de naam van uw kind. Deze kunt u op de dag van het knippen aan de pedagogisch medewerker van de groep te overhandigen
  2. Via een bankbetaling. Na aanmelding ontvangt u van mij een Tikkie. U maakt het bedrag vóór de knipdatum over.

Voor kinderen is het prettig als ze in een vertrouwde omgeving geknipt worden. Ze zien het bij elkaar, waardoor het met name voor de allerkleinste kinderen (zoals op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal), minder spannend wordt om in de stoel te zitten. Op locatie, neem ik allerlei kappersspullen mee. En spelenderwijs maken zij alvast kennis met de kapper. Zo is het altijd een waar feestje wanneer er geknipt wordt!

Waarom Blitse HaartjesWanneer ik eenmaal op een locatie ben geweest, weten de kinderen al snel wat ik kom doen. Tijdens het knippen zitten andere kinderen met elkaar aan dezelfde tafel te spelen, zodat het voor uw kind vooral gezellig en ontspannen is. Het is altijd een waar feestje wanneer er geknipt wordt!

Ook op de BSO vinden kinderen het leuk als ze tegelijk met hun vrienden en vriendinnen geknipt worden. Ze hebben al aardig een eigen mening en geven deze graag over het resultaat! Na het knippen mogen de jongens een kleur gel uitkiezen en meisjes een mooie vlecht of gekleurde extension.

Naast dat Blitse Haartjes op locatie komt, is het mogelijk om bij u aan huis te komen. En natuurlijk knip ik dan de vaders en moeders ook mee! Neemt u daarvoor gerust contact *link contact?*op! Ook wanneer u vragen heeft over kleuren of permanenten.