Klanten over Blitse Haartjes

Petra (moeder van 3):

“Tussen alle trainingen en afspraken door, tijd zoeken voor een salon bezoek dat iedereen kan? Een onmogelijke taak! Terwijl de één geknipt, naar trainen vertrekt, komt de volgende binnen. En uiteindelijk iedereen geknipt en gestylde haren. Tot over 6 weken!”

Petra van Vlaanderen:

“Blij met m’n nieuwe ‘Blitse Haartjes’. Wat een leuke, lieve, gezellige en kundige kapster ben jij! Tot de volgende keer, Petra”

Simone Bijker:

“Lieve, betrouwbare kapster aan huis! Betaalbare knipbeurt. Geschikt voor kinderen. Fantastische kapsels. Geweldige resultaten. Top stylist.”

Frank Kramer:

“Marion is een goede en fijne kapster. uitstekende omgang met onze drie kids (8-10-12 jaar). En ben zelf ook prima geknipt. #top

Lotte Keeven:

“Als Marion je haar knipt is het eindresultaat naar wens. Daarbij is het altijd een heel gezellig moment en nooit vervelend om je haar te laten knippen!”

Monique Bodd:

“Marion heeft onlangs mijn meiden een mooi nieuw kapsel aangemeten. Ze schrok niet terug van de wens van de jongste en heeft van relatief lang haar een mooie bob geknipt! Blitse haartjes komt lekker thuis en is erg flexibel. Een aanrader! ”

Martine Zuidervaart:

“Goede kapper en super fijn mens. Leuk met onze drie kinderen. “