Over Blitse Haartjes

Nieuw: Vanaf 2020 knip ik het hele gezin (min 3 pers) bij u thuis. Handig, zo bespaart u veel tijd.

Wie zorgt er voor Blitse Haartjes?
Mijn naam is Marion Boon. Zelf moeder van 3 blitse jongens; Finn is 12, Art is 9 en Lau is 7 jaar. 
Toen ik 20 jaar geleden begon in het kappersvak, lag mijn affiniteit al snel bij het knippen van kinderen en jong volwassenen. De laatste jaren werk ik als kapper aan huis. De interactie als thuiskapper met een kind, dat ontspannen in de stoel zit, is zo ontzettend leuk.

In de salon hoor je vaak van ouders dat het een “onderneming” is om met kinderen naar de kapper te gaan. Het kind vindt het vaak best spannend. Om deze reden heb ik besloten, om de 2 leukste dingen, kinderen én knippen te combineren; Dat is Blitse Haartjes geworden!

Het is mijn streven om knippen aan kinderopvang of aan huis een fijne ervaring te laten zijn. Een goede service, kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Een ideale combinatie:
o Voor de kinderen; zij worden in een vertrouwde omgeving in een gezellige en ontspannen sfeer geknipt
o Voor u als ouder; met kleine kinderen kan het lastig zijn om tijd vrij te maken om naar de kapper te gaan, zo houdt u tijd over voor leuke dingen.